БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА
Представяне
arrow

БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА” ЕООД е създадена през 2000 г. и към момента във фирмата работят двадесет служители с отлични  познания в областта на  застраховането и богат опит в обслужването на коорпоративни  клиенти. Екипът е изграден  от специалисти с дългогодишен опит, доказани и  мотивирани  да подобряват непрекъснато нивото на предлаганите услуги, надграждайки  професионалните си умения посредством посещения на множество тясно специализирани обучения и семинари. Силно развита е дейността на отдел ликвидация в брокера, който носи отговорността да е изцяло и постоянно в услуга на клиента, съдействайки с всичко необходимо при настъпило застрахователно събитие.

„БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА” ЕООД е на едно от водещите места по премиен приход сред застрахователните брокери в Р.България. Основната дейност на брокерската къща е насочена към сключване  и обслужване на застрахователни договори в общото застраховане, животозастраховането и доброволното здравно осигуряване. Компетентността на екипа е ориентирана към обслужването на застрахователните интереси на клиентите ни в множество сфери – строителство, различни производства, развлекателни и културни ивенти, международни изложения, спедиция, финансови услуги, хранителна промишленост, енергетика, както и обезпечаване на обществени поръчки.

               Понастоящем „БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА” ЕООД има два офиса в гр. София – Централен и в район Ситняково, както и в градовете Пловдив и Монтана. Фирмата има сключени договори с всички големи застрахователни компании представени на българския  пазар, както и с лицензирани представителства на чужди застрахователи. Ползваме се с отлична репутация в  застрахователните среди, познаваме структурите на големите компании и техните служители, с които имаме прекрасни професионални отношения, базирани на дългогодишно сътрудничество и  висок премиен приход, което ни помага да осигурим възможно най-добри условия за нашите клиенти.  

В своята стратегия за развитие „БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА” ЕООД акцентира върху качественото обслужване на клиентите и изграждане на дълготрайни и ползотворни отношения с тях. Стремим се в изграждането на доверие от страна на контрагентите, които обслужваме, предлагайки: 

 

              Чрез високообразования ни колектив се стремим както да подържаме високо нивото на обслужване на клиентския ни портфейл, така и да спечелим нови клиенти, чрез които да разширим дейността и пазарния си дял.

                                                                                                                                    Христо Балканов - Управител

Клиенти Научи повече
Контакти
Обратна връзка
x
Настоящият сайт използва "бисквитки"
Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социални медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с партньорските си социални медии, рекламните си партньори и партньори за анализ, които може да я комбинират с друга предоставена им от Вас информация или с такава, която са събрали от ползването от Ваша страна на услугите им.


Виж повече