БАЛКАНСКА ЗАСТРАХОВАТЕЛНО-БРОКЕРСКА КЪЩА
Best Doctors
arrow

Медицинска застраховка „BEST DOCTORS“ предоставя на Застрахования покритие за извършени по време на периода на покритие услуги и медицински разходи за лечение на покрити заболявания и необходими от медицинска гледна точка медицински процедури, след потвърждаване на диагнозата чрез процедура за второ лекарско мнение. Разходите се покриват в рамките на лимитите на отговорност, посочени в тези общи условия.
Лечението се организира от международната организация Best Doctors в съответствие с процедурата за приемане и обработка на претенции.

ПОКРИТИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И МЕДИЦИНСКИ ПРОЦЕДУРИ
- 3локачествени новообразувания
- Байпас на коронарната артерия (миокардна реваскуларизация)
- Смяна или реконструкция на сърдечна клапа
- Неврохирургия
- Трансплантация на органи/тъкани от живи донори
- Трансплантация на костен мозък
 ПОКРИТИ РАЗХОДИ
- Медицински разходи
- Пътни разходи
- Разходи за настаняване
- Разходи за репатриране
- Разходи за медикаменти
- Дневно обезщетение за хоспитализация
Покритието е валидно за медицински разходи, възникнали извън територията на Република България (всички страни без САЩ или включително и САЩ), с изключение на разходите за лекарства за последващо лечение, които могат да бъдат направени само в Република България.

Контакти
Обратна връзка
x
Настоящият сайт използва "бисквитки"
Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социални медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с партньорските си социални медии, рекламните си партньори и партньори за анализ, които може да я комбинират с друга предоставена им от Вас информация или с такава, която са събрали от ползването от Ваша страна на услугите им.


Виж повече